Кадър: Нова ТвОткакто бе избрано новото ръководство на партията, БСП постоянно

...
Кадър: Нова ТвОткакто бе избрано новото ръководство на партията, БСП постоянно
Коментари Харесай

Филип Попов: Вътрешната критика в БСП налива вода в мелницата на ГЕРБ

Кадър: Нова Тв

Откакто бе определено новото управление на партията, Българска социалистическа партия непрекъснато отбелязва растеж в резултатите. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия за България Филип Попов.

" Имаме 4 регионални кметове и повече общински. Това е наклонност, на верен път сме ", безапелационен бе той.

В ефира на Нова телевизия Попов уточни, че Българска социалистическа партия бележи триумф във всички типове избори и отхвърли да се съгласи с рецензиите към партията, декларирани от Борислав Гуцанов, регионалният водачът на социалистите във Варна. Той разяснява и словесната борба сред Сергей Станишев и Кирил Добрев от преди няколко дни. Депутатът изрече мнение, че непрекъснатата рецензия по никакъв метод не оказва помощ за увеличение растежа на партията, а " налива вода в мелницата на ГЕРБ ".

" Това разделяне не е на ръководстовото на партията. Корнелия Нинова се стреми по всевъзможен метод да сплоти партията. И се стремим да разбием статуквото ", разяснява Филип Попов.

Във връзка с желанието на Българска социалистическа партия да има промени в изборното законодателство, депутатът уточни, че оферират машинно гласоподаване на 100% и изчистване на изборните описи. Българска социалистическа партия предлага измененията да преминат през Правна комисия в Народното събрание или да се образува Временна анкетна комисия, която да изследва тематиката със съдействието и на специалисти в региона.

" Не сме разговаряли за размера на дотацията. Нашето мнение е, че дотацията следва да резервира подобен размер, че да разреши партията да бъде самостоятелна от частни ползи. Ние видяхме на тези избори по какъв начин парите купуват общини. Аз бях очевидец, само че е мъчно доказуемо ", разяснява Филип Попов.

" Много пари, доста напън, дърва даже се раздаваха. Това е неуместно ", добави още той.

И разкри, че в Българска социалистическа партия е имало стесняване на разноските, откакто е била фиксираа партийна дотация от 1 лева Въпреки това даде да се разбере, че Българска социалистическа партия се оправя добре. Основната цел е - да се откъснат партиите от неограниченото външно финансиране.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР